Enola Rose innovatív termékcsoport

Enola Rose Chill Out 120 db

OGYÉI notifikációs szám: 28148/2022

Kinek javasolt a fogyasztása?

Neked, ha:

 • támogatnád az idegrendszered
 • támogatnád a pszichológiai funkcióid
 • támogatnád a szervezeted energiatermelő  anyagcsere folyamatát

Próbáld ki Te is!

6.490 Ft

Kategória

AZ ENOLA ROSE CHILL OUT KAPSZULA TÖRTÉNETE

Fontos számunkra az egészségmegőrzés, ezért az Enola Rose Chill Out kapszulát olyan jótékony hatású vitaminokból és növényi alapanyagokból állítottuk össze, amelyek együttes alkalmazásával még több pozitív előnyt élvezhetnek azok, akik termékünk választják. A hatóanyagok között megtalálható a B1 és B2 vitaminok, valamint számos gyógy- és fűszernövény is. Utóbbiak közül fellelhető gyökérfűszerek a kurkuma és gyömbér, olyan virágfűszer mint a szegfűszeg, vagy mint a magfűszerként ismert szerecsendió és számos termésfűszer, mint a koriander, édeskömény, szegfűbors, ánizs, csillagánizs, feketebors, kardamon. A felhasznált gyógynövények hatóanyagainak a kivonatolása kizárólag vízzel, vagy víz és etil-alkohol keverékének felhasználásával történik.

Melyek az összetevők?

 • Citromfű levélkivonat (Melissa officinalis L.) : fűszer- és gyógynövényként egyaránt ismert. Fő hatóanyagai az illóolajok, de számos gyógyhatású növényi vegyületcsoport (flavonoidot), antifungicid és antibaketriális vegyületek (triterpének) és rozmaringsav található benne.
 • Macskagyökér gyökérkivonat (Valeriana officinalis L.) : Magyarországon is őshonos gyógynövény. Nevét onnét kapta, hogy a növény gyökérzetének intenzív illata vonzza a macskákat. Fő hatóanyagai az illóolajok (izovaleriánsav, bornil-izovalerinát), de számos gyógyhatású növényi vegyületcsoport (alkaloidok, szeszkviterpének) található benne.
 • Kamilla virágkivonat (Matricaria recutita): Ezerarcú kamilla virágként is emlegetik. A gyógynövény fő hatóanyagai az illóolaja (kamazulén), és apigenin nevű flavonoidja.
 • Kurkuma: India szent porának is nevezik. Fűszer-és gyógynövényként egyaránt ismert. Fő hatóanyaga az élénksárga színt adó kurkumin.
 • Szőlőmagőrlemény: több vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. Fő hatóanyaga a proantocianidin.
 • Pektin: majdnem minden növényben megtalálható, ezért az emberi étrend részét képezi. A vastagbélben található baktériumok számára hasznos tápanyag forrásként szolgál. A pektin gélképző hatással rendelkezik.
 • B1- és B2-vitaminok együttesen hozzájárulnak az idegrendszer normál működéséhez. A tiamin hozzájárul a normál pszichológiai funkciók fenntartásához, valamint a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez. A riboflavin részt vesz a normál energiatermelő folyamatokban és a nyálkahártyák normál állapotának fenntartásában.
 • Fűszerek: élvezeti értékükön felül, élettani hatásuk legalább annyira számottevők. A fűszerek vitaminokat, ásványi anyagokat, illóolajokat, csersavakat, alkaloidokat, illóolajokat és egyéb hasznos szerves komponenseket tartalmaznak.

Az Enola Rose Enolavit kapszula létrehozása során olyan fontos részletekre is odafigyeltünk, mint a megfelelő kapszulahéj kiválasztása: az összetevők ugyanis titán-dioxid mentes kapszulahéjba kerülnek, amely a gyomorban, vagy a bélben oldódnak, ezáltal a hatóanyagok expeditív felszívódása érhető el.*

*  A Bizottság (EU) 2022/63 rendelete alapjén 2022.augusztus 7.-től élelmiszerekben és étrend-kiegészítőkben egyaránt nem megengedett titán-dioxidot felhasználni.

A termék kiszerelését illetően is igyekeztünk egyediek lenni: egy csomag Enola Rose Chill Out 120 szem kapszulát tartalmaz.

GYÁRTÁS

Az Enola Rose Chill out kapszulák gyártása egy 100 %-ban magyar tulajdonban lévő vállalatnál történik, modern berendezésekkel, automata gépsoron, emberi kéz beavatkozása nélkül. A gyártó HACCP, GMP, IFS tanúsítványokkal rendelkezik, amelyek a magas minőséget biztosítják. A teljes gyártási folyamatot személyesen ellenőrizni tudjuk, így ezen a téren is folyamatosan a legmagasabb minőséget biztosítjuk.

Kinek ajánljuk az Enola Rose Chill out kapszulát?

Termékünkkel azoknak szeretnénk a kedvében járni, akik támogatnák idegrendszerüket, valamint szeretnék kevésbé fáradtnak érezni magukat.

Az Enola Rose Chill Out kapszula az idegrendszert támogató étrend-kiegészítők legmagasabb szintjét hivatott képviselni!

Termékösszetétel:  Citromfű (Melissa officinalis L.) levélkivonat (4-6:1), kapszulahéj (zselatin, tisztított víz, kalcium-karbonát, keményítő-nátrium-oktenil-szukcinát), macskagyökér (Valeriana officinalis) gyökérkivonat (7:1), őrölt kurkuma, kamilla (Matricaria recutita) virágkivonat (4:1), fűszerek(fahéj, szerecsendió, koriander, gyömbér, édeskömény, szegfűszeg, szegfűbors, ánizs, csillagánizs, feketebors, kardamom), szőlőmag őrlemény, élelmi rost (pektin**), vitaminok (B2-vitamin: riboflavin, B1-vitamin: tiamin-hidroklorid), csomósodást gátló anyag (zsírsavak magnéziumsói) **magasan észterezett pektin

Átlagos tápérték adatok- számított értékek /Average nutritional values
Érték /Value /1 kapszula / 1 capsule
(720 mg)
*NRV% /napi adag/ daily dose
Aktív összetevők / Active ingredients
citromfű levélkivonat / lemon balm leaf extract (mg) 300
macskagyökér gyökérkivonat / valerian root extract (mg) 50
kurkuma / turmeric (mg) 48
kamilla virágkivonat / chamomile flower extract (mg) 48
fűszerkeverék / spice mix (mg) 48
szőlőmag őrlemény / greep seed grist (mg) 48
pektin / pectin (mg) 48
Vitaminok / Vitamins
B2-vitamin / vitamin B2 (mg) 2,8 200
B1-vitamin / vitamin B1 (mg) 2,2 200
*NRV: NAPI TÁPLÁLKOZÁSI BEVITELI REFERENCIA ÉRTÉK FELNŐTTEK SZÁMÁRA/
*NRV: DAILY NUTRITION INTAKE REFERENCE VALUE FOR ADULTS

Felhasználási javaslat:

Ajánlott napi adag elalvás előtt 30 percel: 1 kapszula. A kapszulát napközben is lehet fogyasztani.

A kúra javasolt ideje 4 hónap.

Az Enola Rose Chil Out kapszula a Magyar Országos Gyógyszerészeti Intézet (OGYÉI) forgalomba hozatali engedélyében rögzített követelményeknek teljeskörűen megfelel. A termék notifikációs száma:OGYÉI/4337-1/2022.

Figyelmeztetések: Étrend-kiegészítő készítmény. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl. A kapszulákat egészben kell lenyelni, lehetőleg étkezést követően. Az egészséges életmód és a változatos kiegyensúlyozott étrend fontos a jó egészség megőrzéséhez. Májbetegeknek nem ajánlott. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

Allergén információ: Glutént, rákféléket, tojást, halat, szóját, tejet, dióféléket, zellert és szulfitot feldolgozó üzemben készült.

Sajnos az EU rendelete szerint étrend-kiegészítőkre és élelmiszerekre csak erősen korlátozottan, vagy egyáltalán nem lehet megfogalmazni az egészségre gyakorolt hatással kapcsolatban semmilyen állítást, azaz nem lehet leírni, hogy milyen esetben és mire javasolt a fogyasztása. Ezért cégünk sem adhat az általunk forgalmazott termékekkel kapcsolatban ez irányú, részletesebb tájékoztatást.