Enola Rose innovatív termékcsoport

Egyedi termékek fejlesztése és bérgyártása

Az Enola Rose csapata egyedi termékek fejlesztését és bérgyártását vállalja megbízói részére:

A szolgáltatás egyrészt meglévő, jól bevált receptúráink alapján valósul meg: standard, kapszulás és tablettás termékek gyártását kínáljuk azoknak a partnereinknek, akik saját márkás termékek forgalmazásán gondolkodnak. Széleskörű alapanyag bázissal rendelkezünk, amelyre támaszkodva számtalan private label terméket elő tudunk állítani. A gyártást rövid határidővel is, és már egészen kis tételszámtól, akár 50 db-os kiszereléstől vállalja cégünk. Magyarországon már jópár híresség választott minket saját márkás termékeinek megalkotásához.

Az Enola Rose a standard termékek legyártásán kívül, az egyedi ötletek megvalósításában is segítséget tud nyújtani. A piaci igények és az élelmiszerjogi elvárások figyelembevételével kifejlesztünk egy teljesen új készítményt. Csapatunk szakértelmére bátran támaszkodhat a legprofesszionálisabb alapanyogok kiválasztásában. A termék útját a kezdeti ötletelésektől, a boltok polcaira kerülésig végigkísérjük.

Megrendelőink számára – igény esetén – mindkét esetben biztosítani tudjuk:

  • a termékhez személyre szabott, egyedi dizájnú címke és csomagolás grafikai megtervezését.
  • a termék formulálását, mintagyártását, pilot gyártását.
  • a termék engedélyeztetési eljárása során a szükséges notifikációs dokumentumok elkészítését az OGYÉI (Magyar Országos Gyógyszerészeti Intézet) számára.
  • segítséget közösségi média profil létrehozásában, webáruház elindításában.

A termékfejlesztésben az Enola Rose csapat tagjai, vegyész végzettséggel rendelkező, magyar szakemberek vesznek részt, akik mögött több éves, táplálékkiegészítő készítmények fejlesztésében és gyártásában szerzett tapasztalat áll.

A gyártás Magyarországon, modern berendezésekkel, automata gépsoron, emberi kéz beavatkozása nélkül történik egy olyan gyárban, amely HACCP, GMP és IFS tanúsítványokkal rendelkezik. Mindezen felül, a teljes gyártási folyamatatot az Enola Rose csapata személyesen is ellenőrzni tudja.

Tevékenységünk során nagy figyelmet fordítunk a minőségre, a megbízhatóságra és a versenyképes ár-érték arányra. Legyen szó kemény zselatin kapszulákról, italporokról vagy filmbevonatos tablettákról, keressen bennünket bizalommal.

Az Enola Rose további szolgáltatásai:

  • étrendkiegészítőkkel kapcsolatos tanácsadás.
  • címke- és termékdokumentációk ellenőrzése, készítése, fordítása. 
  • szakértői tanácsadás az étrend-kiegészítők OGYÉI notifikációjának előkészítésében (segítségnyújtás Bejelentőlap elkészítésében, csatolandó anyagok összeállításában).    

Olvasd el a konzultációval kapcsolatos bejegyzésünket is az alábbi linken: 
https://enolarose.com/2021/12/20/konzultacio/