Enola Rose innovatív termékcsoport

Egyedi termékek fejlesztése és bérgyártása

Az Enola Rose csapata egyedi termékek fejlesztését és bérgyártatását vállalja megbízói részére.

Por alapú termékek gyártásának közvetítését kínáljuk azoknak a partnereinknek, akik saját márkás termékek forgalmazásán gondolkodnak. Magyarországon már jó pár ismert márka választott minket saját márkás termékeinek megalkotásához.

Az Enola Rose a standard termékek legyártatásán kívül, az egyedi ötletek megvalósításában is segítséget tud nyújtani. A piaci igények és az élelmiszerjogi elvárások figyelembevételével kifejlesztünk egy teljesen új készítményt. Csapatunk szakértelmére bátran támaszkodhat a legprofesszionálisabb alapanyagok kiválasztásában is. A termék útját a kezdeti ötletelésektől, a boltok polcaira kerülésig végigkísérjük.

Megrendelőink számára – igény esetén – mindkét esetben biztosítani tudjuk:

  • a termékhez személyre szabott, egyedi címke és csomagolás grafikai megtervezését.
  • a termék formulálását, mintagyártatását, pilot gyártását.
  • a termék engedélyeztetési eljárása során a szükséges notifikációs dokumentumok elkészítését az OGYÉI (Magyar Országos Gyógyszerészeti Intézet) számára.
  • segítséget közösségi média profil létrehozásában, webáruház elindításában.

 

A termékfejlesztésben az Enola Rose csapat tagjai, vegyész, élelmiszermérnök és természetgyógyász végzettséggel rendelkező, magyar szakemberek vesznek részt, akik mögött több éves, táplálékkiegészítő készítmények fejlesztésében és gyártásában szerzett tapasztalat áll.

A gyártások Magyarországon, modern berendezésekkel, automata gépsoron, emberi kéz beavatkozása nélkül történik egy olyan gyárban, amely HACCP, GMP és IFS tanúsítványokkal rendelkezik. Mindezen felül, a teljes gyártási folyamatot az Enola Rose csapata személyesen is ellenőrizni tudja.

Tevékenységünk során nagy figyelmet fordítunk a minőségre, a megbízhatóságra és a versenyképes ár-érték arányra. Legyen szó kemény zselatin kapszulákról, italporokról vagy filmbevonatos tablettákról, keressen bennünket bizalommal.

Az Enola Rose további szolgáltatásai:

  • étrend-kiegészítőkkel kapcsolatos tanácsadás.
  • címke- és termékdokumentációk ellenőrzése, készítése, fordítása. 
  • szakértői tanácsadás az étrend-kiegészítők OGYÉI notifikációjának előkészítésében (segítségnyújtás Bejelentőlap elkészítésében, csatolandó anyagok összeállításában).    

Olvasd el a konzultációval kapcsolatos bejegyzésünket is az alábbi linken: 
https://enolarose.com/2021/12/20/konzultacio/