Enola Rose innovatív termékcsoport

Bemutatkozás

Bemutatkozás

Az Enola Rose név mögött néhány, a munkája iránt maximálisan elhivatott szakember áll, akik nap mint nap közösen dolgoznak azért, hogy prémium minőségű termékekkel láthassák el fogyasztóikat.

Kis csapatunk vezetője, az Enola Rose márka kifejlesztője mondhatni, hogy az anyatejjel szívta magába az egészségre ható készítmények iránti érdeklődését: szakgyógyszerész édesanyjától már gyermekkorától kezdődően rengeteg információt és inspirációt kapott az általános gyógynövény kivonatok kutatásával kapcsolatosan. Nem csoda, hogy később az egyetemen vegyész végzettséget szerzett, majd ugyancsak édesanyja ösztönzésére a gyógyszerészet irányában képezte tovább magát.

Az iskolapadból kikerülve, a húsiparban és a tejiparban is lehetősége volt szakmai tapasztalatra szert tenni: többek között molekuláris szinten foglalkozott hidrokolloidok és egyéb funkcionális anyagok szinergetikus vízkötő hatásaival. Jelenleg főállásban termékfejlesztő mérnök egy magyar tulajdonban lévő, étrend-kiegészítőket gyártó vállalatnál.

Jelmondata, amellyel a mellette álló csapatot is folyamatosan motiválni tudja:
„A szakmai életutamon szerzett tapasztalataim segítenek abban, hogy kis tételszámban, de professzionális környezetben, kompromisszumokat nem tűrő, kiváló minőségű, egyedi fejlesztésű termékeket dobhassak piacra, amelyek mindenki számára megfizethetőek és hatékonyak.”

Névadás

Az Enola Rose név csapatunk vezetője fejéből pattant ki: Enola a Kevin Costner főszereplésével sikerre vitt posztapokaliptikus sci-fi, a Waterwold c. film egyik szereplőjének neve, a Rose névhez pedig személyes, családi okokból kötődik.

Az Enola Rose célja, filozófiája

Célunk egy prémium minőségű termékcsoport megalkotása, amelynek első tagja az Enola Rose Collagen kapszula. Az Enola Rose szívügye, hogy az általa létrehozott termék olyan minőséget képviseljen, amelyet bárki számára jó szívvel ajánlhat.

A termék fejlesztése során mindvégig kritikus szakmai szemmel vizsgáltuk az egyes hatóanyagok és azok kombinációinak hatásait az emberi szervezetre. Több éves szakmai tapasztalattal azt is tudjuk, hogy prémium minőségű terméket csakis prémium minőségű alapanyagokból lehet létrehozni, ezért külön gondot fordítottunk az alapanyagok beszerzési forrásának kiválasztására. (Például a kollagént Németországból szerezzük be.)