Enola Rose innovatív termékcsoport

A tojáshéj membrán egy vékony hártya, amely a tojáshéj belső felületén található. Ez a hártya az emberi étrendben is megtalálható, és néhány étrend-kiegészítő termékben is felhasználják.

A tojáshéj membrán olyan összetevőket tartalmaz, mint a kollagén (I,III, V és X-es típus),  glükózaminoglikánok, kondroitin-szulfátok és
hialuronsav. Ezek az anyagok fontosak lehetnek az ízületek egészségének támogatásában, mivel hozzájárulhatnak a porcok és az ízületek megfelelő működéséhez.

A tojáshéj membrán kiegészítők gyakran ajánlottak olyan személyeknek, akik ízületi problémákkal küzdenek, vagy ízületi fájdalommal élnek. Mivel tartalmazza ezeket az ízületek számára előnyös anyagokat, a tojáshéj membrán segíthet csökkenteni az ízületi gyulladást és a fájdalmat, valamint javíthatja az ízületek mozgékonyságát.

Hogyan állítják elő?

A tojáshéj membránt a tojáshéj belsejéből választják le speciális feldolgozási technikák segítségével. A leválasztott tojáshéj membránt szárítják és porítják, illetve további hatóanyag koncentrálást végeznek. Ebben a formában használják az étrend-kiegészítőkben is.

Az ESM® tojáshéjmembrán megtalálható a Collagenola Complex készítményünkbe. Ez a speciális hatóanyag változatos kompozícióval és  finom (30 mikron) szemcsemérettel rendelkezik.  Körülbelül 35% kollagént, 6% glikozaminoglikánt tartalmaz, beleértve a kondroitin-szulfátot, a hialuronsavat, valamint a keratán- és dermatán-szulfátokat. Jelentős mennyiségű lizozimot is tartalmaz, körülbelül 3,5%-ot. A kollagén és a glikozaminoglikánok mellett az ESM® egyéb aktív összetevőket is tartalmaz, mint például strukturális fehérjéket, ovotranszferrint és különböző esszenciális aminosavakat. 

Ha szeretnéd megvásárolni a Collagenola Complex 120db kapszulát, kattints az alábbi linkre: https://enolarose.com/termek/enola-rose-collagenola-complex-120db/