Enola Rose innovatív termékcsoport

Az étrend-kiegészítők olyan termékek, amelyek különböző tápanyagokat tartalmaznak, például vitaminokat, ásványi anyagokat, növényi kivonatokat vagy más biológiailag aktív anyagokat, amelyek segíthetnek kiegészíteni az étrendünket és támogathatják az egészségünket.

Az étrend-kiegészítők gyártása nagyon szabályozott folyamat, amely szigorú minőségi és biztonsági előírásokat követ. Az étrend-kiegészítőket gyártó cégeknek be kell tartaniuk a vonatkozó szabályozásokat, és gyártási folyamataikat a hatóságoknak kell kontrollálni.

Az étrend-kiegészítők gyártása általában a következő lépésekből áll:

1.)  Kiválasztás és beszerzés: A gyártó kiválasztja és beszerzi a nyersanyagokat, amelyeket felhasználnak az étrend-kiegészítők előállításához.

2.)  Tesztelés és minőségellenőrzés: Az összetevők tesztelése és minőségellenőrzése megtörténik, hogy biztosítsák, hogy a kiválasztott anyagok megfelelnek a szabványoknak.

3.)   Adagolás és keverés: Az összetevők adagolása és keverése a szükséges arányokban és mennyiségekben történik.

4.) Tablettázás, kapszulázás, vagy csomagolás: Az elkészült keverékből tabletták vagy kapszulák készülnek, vagy a terméket más formában csomagolják.

5.) Címkézés és csomagolás: Az étrend-kiegészítők címkézése és csomagolása megtörténik, és a termékek készen állnak a piacra. 

6.) Ellenőrzés: A kész termékek ellenőrzése megtörténik, hogy biztosítsák a megfelelő minőséget és biztonságot.

Az étrend-kiegészítők bérgyártása azt jelenti, hogy egy cég bérmunkaként szállítja az étrend-kiegészítőket más cégek számára, akik saját márkanévvel értékesítik a termékeket. A bérgyártó cégnek az előállítási folyamatot és a minőségellenőrzést kell biztosítania, míg az ügyfélnek a tervezést és a piaci stratégiát kell irányítania.