Enola Rose innovatív termékcsoport

A dropshipping egy olyan üzleti modell, amelyben a forgalmazó, vagy márkanév tulajdonos nem tart készletet a termékekből, hanem közvetlenül a gyártótól rendel meg egy terméket, amit aztán egy logisztikai raktárba szállítanak, ahonnét történik a csomagküldés a végfelhasználó részére. A dropshipping az online kereskedelem egyik legnépszerűbb formája, mivel a forgalmazónak nem kell aggódnia a raktározási, csomagolási és szállítási feladatok miatt.

Az étrend-kiegészítő márkák esetében a dropshipping nagyon vonzó lehetőség lehet. Ha egy étrend-kiegészítő márkának nincs saját raktára, erre specializálódott személyzete és informatikai háttere, akkor a dropshipping lehetővé teszi számára, hogy könnyedén és hatékonyan értékesítse a termékeit online.

Egy étrend-kiegészítő márkának csak egy jó gyártóra, weboldalra és értékesítési csatornákra van szüksége, és azután már a forgalmazó közvetlenül eladhatja a termékeit a vevőknek. A gyártó feladata a kifogástalan minőségű termékek előállítása és szállítása, az eladó feladata pedig az értékesítés és az ügyfélkapcsolat. A dropshipping lehetősége nagyon előnyös lehet az étrend-kiegészítő márkák számára, mivel segítségével könnyedén értékesíthetik termékeiket, anélkül hogy aggódniuk kellene a raktározás és csomagküldés miatt.