Enola Rose innovatív termékcsoport

Érdeklődsz az étrend-kiegészítők iránt? Nem igazodsz ki a tengernyi termék között, vagy saját fejlesztésű terméken gondolkodsz? Korábban webshopot üzemeltettél, és most valami különlegeset szeretnél adni vevőidnek? Problémád adódott egy élelmiszeripari jogszabály értelmezésével, vagy nem tudod mi kerülhet fel a címkére? Minden étrend-kiegészítővel kapcsolatos kérdésre válaszolni tudunk: legyen az gyártás, technológia, fejlesztés, hatóanyag tartalom vagy egyéb tanácsadás.

A Te célod:  Az étrend-kiegészítőkkel kapcsolatban feltett kérdéseidre választ kapj.

A mi célunk: Tudományos tanácsadással segítsük az érdeklődőket: fiatalokat, időseket, aktív életet élőket, fogyni vágyókat, akik útmutatást kérnek abban, hogy melyik termék lenne számukra a legideálisabb céljaik elérése érdekében. A saját termék, ún. „private label” gyártásban gondolkodókat szintén szakértői háttérrel támogatjuk. Tesszük mindezt azért, mert megfontolt, jó döntést csak megfelelő mennyiségű információ alapján lehet meghozni.  A találkozó végén rendelkezni fogsz azokkal az ismeretekkel, amelyek segítségével felmérheted, hogy mi a legjobb választás számodra.

Természetesen akár élelmiszereket gyártó cégeknek is nyújtunk szakmai tanácsadást, igény esetén a közös termékfejlesztésbe is bekapcsolódunk.

Hosszútávú célunk, hogy kockázatmentesen fogyasztható, élettanilag kedvező termékek legyen a piacon.

A konzultáció időtartama: 30-60 perc

Írj nekünk, tedd fel kérdéseidet online, vagy hívj telefonon!

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a konzultáció egyészségügyi problémákra nem ad megoldást.